top of page

Privacybeleid Sico Designs

 

1. Inleiding

Welkom bij Sico Designs (hierna aangeduid als "ik", "mij" of "mijn"). Ik hecht veel waarde aan de privacy van mijn klanten en bezoekers van mijn website. Dit privacybeleid beschrijft hoe ik persoonlijke informatie verzamel, gebruik en deel wanneer je mijn website bezoekt of een aankoop bij mij doet.

 

2. Welke informatie verzamel ik?

2.1. Informatie die je aan mij verstrekt: Bij het plaatsen van een bestelling vraag ik mogelijk om persoonlijke informatie, zoals je naam, adres, e-mailadres en betaalgegevens.

2.2. Automatisch verzamelde informatie: Wanneer je mijn website bezoekt, kan bepaalde informatie automatisch door mijn server worden verzameld, waaronder je IP-adres, browsertype, besturingssysteem en verwijzende website.

 

3. Hoe gebruik ik jouw informatie?

3.1. Ik gebruik de verzamelde informatie om bestellingen te verwerken, betalingen te voltooien en je op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

3.2. Met jouw toestemming kan ik je e-mails sturen over mijn winkel, nieuwe producten en andere updates.

3.3. Ik gebruik automatisch verzamelde informatie om de prestaties en functionaliteit van mijn website te verbeteren en om trends te analyseren.

 

4. Delen van informatie

Ik deel jouw persoonlijke informatie met derden om mijn diensten te kunnen verlenen, zoals bijvoorbeeld met betalingsverwerkers en verzendpartners. Ik zal jouw gegevens niet verkopen of delen voor marketingdoeleinden van derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming.

 

5. Beveiliging

Ik neem redelijke maatregelen om de door jou verstrekte persoonlijke informatie te beschermen tegen verlies, misbruik, ongeautoriseerde toegang, openbaarmaking, wijziging en vernietiging.

 

6. Jouw rechten

Je hebt het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke informatie die ik over je heb en om correctie, beperking of verwijdering van deze gegevens aan te vragen. Neem contact met mij op via sicodesignsshop@outlook.com voor meer informatie.

 

7. Wijzigingen in privacybeleid

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt om te voldoen aan wettelijke vereisten of wijzigingen in mijn bedrijfsvoering. De meest recente versie zal altijd beschikbaar zijn op mijn website.

 

8. Contact

Voor vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot dit privacybeleid kun je contact met mij opnemen via sicodesignsshop@outlook.com.

 

bottom of page