top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

Professionele antwoorden

Bij Sico Designs staat de tevredenheid van mijn klanten altijd voorop. Bekijk hieronder een aantal van de veelgestelde vragen en neem gerust contact op voor meer informatie.

Op dit moment is deze pagina nog onder constructie. Zodra ik verschillende vragen binnen krijg wordt deze pagina geüpdatet!

VERKOOPT U OOK CADEAUBONNEN?

Helaas verkopen ik bij Sico Designs geen verkoopbonnen. Mijn designs worden per product (hand)gemaakt, gecontroleerd op kwaliteit en verzonden. Omdat ik waarde hecht aan mijn producten stop ik op dit moment al mijn aandacht in mijn exclusieve designs en de kwaliteit van het product. Wellicht zullen cadeaubonnen in de toekomst beschikbaar zijn wanneer mijn producten bekend worden.

WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?

Online shoppers willen tegenwoordig afrekenen met hun favoriete betaalmethode. Naast iDEAL hanteert Sico Designs ook andere betaalmethoden voor de webshop. Denk aan betaalmethodes zoals PayPal, achteraf betalen, creditcards en Bankcontact. Zo kunt u op aankopen makkelijk en eenvoudig doen op de voor u makkelijkste manier.

bottom of page