top of page

Hoe het is begonnen

Sico Designs is een kleine onderneming die begonnen is in een klein studiootje. Gefascineerd door design en leuke ontwerpen was ik altijd zelf bezig met ontwerpen van producten en leuke designs. Ik ben begonnen met het ontwerpen van mijn eigen persoonlijke producten voor mijn eerste woning. Iedereen die langskwam gaf positieve opmerkingen over mijn ontwerpen aan de muur. Vanwege deze positieve reacties heb ik mijzelf bewogen andere mensen ook tw illen helpen met het persoonlijk maken van het interieur. Het interieur zegt namelijk iets over de persoon zelf.

Het is bewezen dat het interieur een grote invloed heeft op onze emoties en ons welzijn. Het kan verschillende stemmingen en gevoelens oproepen. Variërend van warmte en gezelligheid tot openheid en sereniteit. Door het interieur te personaliseren, kunnen individuen zich omringen met elementen die hen vreugde en comfort brengen. Het geeft een gevoel van verbondenheid en een ruimte waar men zich kan terugtrekken, ontspannen en opladen. Dit is wat ikzelf ook door had. Door het belang hiervan in te zien heb ik Sico Designs opgericht.

Mijn toewijding naar u

Met Sico Designs wil ik mijn passie voor unieke en prachtige designs tot werkelijkheid brengen. Ik ben vastbesloten om jou van de beste muurkunst te voorzien zodat je altijd kunt genieten van iets unieks en waar je van houdt.
 

Mijn klanten staan voorop en kunnen altijd op mij rekenen. Sico Designs is dé winkel voor uw muurdecoratie die echt bij uw persoonlijkheid past. In mijn winkel kun je een unieke en exclusieve muurdecoratie bij elkaar shoppen geheel naar uw smaak. Verder streven ik ernaar om alledaagse dingen bijzonder te maken om jouw inrichting te kunnen oppeppen. Browse lekker door mijn site heen en geniet van de muurkunst die wij te bieden hebben! Hopelijk vindt u iets wat bij u past! Voor vragen of ideeën schroom niet ons te contacteren!

bottom of page